Advies over banksparen.

Banksparen is sparen met belastingvoordeel op een geblokkeerde spaarrekening.U kunt banksparen voor een inkomensaanvulling na pensioen of banksparen met uw ontslagvergoeding. Uw belang staat voorop. U krijgt van ons een advies dat op uw persoonlijke situatie is toegespitst, waarin uw wensen en behoeften centraal staan. Een advies dat nu en in de toekomst bij u past. Wij geven u inzicht in uw financiële situatie als u of uw partner onverhoopt komt te overlijden of arbeidsongeschikt of werkloos raakt.Alle berekeningen en adviezen vatten we samen in een adviesrapport.

Advies over Inkomen voor later of een ontslagvergoeding.Inkomen voor later: we adviseren u over de mogelijkheden om inkomensaanvulling na pensioen te regelen en/of om eerder te kunnen stoppen met werken.

Ontslagvergoeding: we adviseren u over de mogelijkheden die u heeft met uw ontslagvergoeding.

Start afbouwfase: we adviseren u over de mogelijkheden om uw lijfrente- of gouden handdruk kapitaal periodiek uit te laten keren.

Oversluiten: we adviseren u over het oversluiten van een bestaande lijfrente- of goudenhanddruk kapitaal, als deze in het verleden via onze bemiddeling is afgesloten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak .

Wat kost het? Het is belangrijk dat u weet wat de kosten zijn voor het advies en het afsluiten van een product. Daarom zijn onze kosten inzichtelijk. U weet dus vooraf hoeveel u betaalt en wat u daarvoor van ons mag verwachten.Een oriënterend gesprek kost u niets. Zo weet u of uw wensen mogelijk zijn en kunt u er voor kiezen, om het adviesgesprek aan te gaan. Voor het advies betaalt u kosten.

Als u een product afsluit komen daar afsluitkosten bij.

Inkomen voor laterAdvies over de mogelijkheden voor een inkomensaanvulling na pensioen en/of eerder stoppen met werken € 450,00

 

OntslagvergoedingAdvies over de mogelijkheden van uw ontslagvergoeding € 450,00

 

Start afbouwfaseAdvies over het starten van de periodieke uitkeringen voor een opgebouwde lijfrente- of goudenhanddruk kapitaal € 250,00

 

OversluitenAdvies over het oversluiten van een bestaande lijfrente- of goudenhanddruk kapitaal, als deze in het verleden via onze bemiddeling is afgesloten € 150,00

Afsluitkosten.Besluit u naar aanleiding van ons advies een product af te sluiten dan betaalt u afsluitkosten. Deze bedragen € 55,00 per overeenkomst .

Kosten gedurende de looptijd van uw product.Tijdens de looptijd van uw rekening kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Dit is afhankelijk van het product en de soort wijziging.